Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

Annem söyledi az önce, haberlerde söylemişler.
"15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış"...
Böyle bi şey mümkün olabilir mi arkadaşlar?

Zina'yı tartışmıştık forumda, ancak herkes, "Zina sadece evli çiftleri ilgilendiriyor" demişti, Ve Evli çiftler üzerine konuşmuştuk. Ama haberlerde anlatılanlara göre gençleri de kapsıyor?

Gittim habertürk'te baktım, şöyle bi haber mevcut:
http://www.haberturk.com/yazarlar.haberturk?@=158511&pid=2030

said:
Reşit olmayanla cinsel ilişki: TCK Tasarısı'na eklenen bu madde, 15-18 yaş arası gençlerin kendi rızalarıyla girdikleri ilişkilere hapis cezası getiriyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde görülmemiş bu uygulama aynı zamanda, Türkiye'nin taraf olduğu Çocuk Hakları Sözleşmesi ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'yle de çelişiyor. Kadınlar; bu maddenin TCK Tasarısı'ndan çıkartılmasını talep ediyorlar.

Yani haber doğru

ayrıca orda şöyle bir şey de var:
said:
Müstehcenlik: Hiçbir tanımı olmayan, belirsiz bir Müstehcenlik maddesi ile, örneğin aile içi cinsel taciz konusundaki yayınlara ya da cinsel eğitim amacıyla kullanılan kitapçıklara bile yasak getirilebilir. Kadınlar; ifade, yayın, eğitim ve basın özgürlüğünün keyfi olarak engellenmesine zemin hazırlayan bu maddenin, ifade özgürlüğünü kısıtlamayacak şekilde yeniden düzenlenmesini talep ediyorlar.

Komedi durum tam.
Maksat kadınları korumak, ama en çok tepki de kadınlardan geliyor.
Umarım bu kadar saçmalamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 01 Eylül 2004 20:18 tarihinde zina yeniden suc oluyor adlı topicde demiş ki:
Mesela 18 yaşından küçük bir kızla ilikiye girdin. Seni yakaladılar. Annesi babası şikayetçi olmuyor. Kızda kendi rızamla yaptım diyor.. Ama yinede hapse giriyosun..
[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Sosyal ağlarda paylaş

*Bazukasını çıkarır*[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Eylül 2004 07:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Eylül 2004 07:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nıhahahahaha!....

*!Yaştan sıyırıp makas bile atmıştır*
*!Zaten nişanlıdır*

*!Karanlıkta ilerlerken kahkahaları boş salonda yankılanır*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

yakında türkiyede peçe zorunluluğuda gelecek kadınlara dışarı çıkma yasağı sonracııma kadınlar okutulmayacak vs vs vs bugün buna karşı yasa çıkaran hükümetten herşey beklenir ne demek ya 15-18 arası suç sayılcak la onlara şahsi görüşüm son derece gereksiz insanları zevklerinden vazgeçirmek için herşeyi yapıyolar...
Hatırlarsanız aynı hükümet evlerin altına mescit yapılabilmesi içinde bi yasa çıkaracaktıki çıkmadı sanırım vah halimize...
Sosyal ağlarda paylaş

Yıl 2019 :

Türkiye :

(Artık Kadın dayanışma derneklerimiz bile hilal'in etkisine girmiş)

Artık bilek üstü etek giymek yasak..

Kadın Kuruluşlarından büyük tepki var. Mor Çatı başkanı Kazım Allahverdi şöyle dedi. Biz hükümüte bunun yanlış olduğunu söyledik. Ne demekmiş bilek altı etek ? Etek toptan kaldırılsın kardeşim. Kadına elbiseyde neymiş?

Yeni yasa tasarısı, kadınlara yolda üflemek yasak..

Yeni tasarıya göre kadınlara yolda oflama, puflama yasağı getirildi. Hükümetin üzerinde uzlaştığı tasarıda, kadınlar yolda giderken oflayıp puflayamıyacak.. Kanunun takip edilebilir olması için kökten çözüm geliştirildi. Kadınlara yola çıkma yasağı getirildi.
KADER başkanı Dayak Cennettençıkmadır'ın açıklamasına göre, kadınlarımız yolda canı bişeye sıkıldığında ofluyorlar. Bu erkeklerimizi baştan çıkarıyor. Bu yüzden kadınlarımıza oflama yasağı getirildi.

Alibeyköy'ü yine sel bastı :

Alibeyköy yine Alibeygöl oldu. 90 kişi öldü, 140 kişi yaralandı. Başbakan : Allah'ın takdiri dedi.

Super Sonic Tren Kazası :

Erzincanda super sonic tren kazası oldu. Olayda 680 kişi öldü. 760 kişi yaralandı. Uzmanlara göre zaten bu super sonic değil, sadece super soniclendirilmiş tren'di. Ulaştırma bakanı Abdülkadir Hödük, işin içine meleklerin girdiğini söyleyerek, istifaya sebep olacak bir nedenin bulunmadığını söyledi..

Aynı Yıl :

Avrupa :

Güneş sisteminden 4 milyar ışık yılı uzakta bulunan gezegen'in, insanlar için uyarlama süreci bitti.

2025'te 13 Mayıs 6:04'de 5.2 şiddetinde deprem olacak. Depremden hiç etkilenmemek için, bütün vatandaşlarımızı yeni gezegenimiz Morkez'e taşıyacağız..
Edit: Typo
[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama

[Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 06 Eylül 2004 09:17 tarihinde demiş ki:
citir sevgiliyi haram ettiler..

yuh be !

:P

+999 :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh benim çıtır kavramım bile 18'ini geçti, hem zaten ben buldum bir çıtır siz derdinize yanın :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu iş yeni bir şey değil ki. Hali hazırda TCK'da zaten 18 yaş altı ile cinsel ilişkiye girmek suç.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Lol Zegna 18 altınada çıtır diyorsan :=P
Sana bizim Orda Sübyancı diyoruz biz ehueu
Walla Elma şekeri alıp lise önlerine gitmen lazım ehehheh

*! Sepetini açar Elma şekerLerinden birini Zegnaya uzatır* :=)))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

[Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Eylül 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...